Werkwijze

1.

Wensen inventariseren

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek nemen we alle tijd om je wensen en dromen te bespreken. Gaan we bij jou thuis om de tafel, dan bekijken we direct de situatie. Ontmoeten we elkaar in onze showroom, dan inspireren we je graag met alles wat mogelijk is.

2.

Advies en prijsindicatie

Zie je jouw interieurdroom in gedachte al helemaal voor je, of kun je wel een frisse blik van een professional gebruiken? Remco denkt tot in detail met je mee en geeft je graag advies. We inspireren je met gratis stalen om de juiste kleur- en materiaalkeuzes te maken. Hierna geven we je een richtprijs en kan naar wens een interieurontwerpster worden ingezet voor het maken van een ontwerp.

3.

Ontwerp, offerte en aanbetaling

Tijdens het ontwerpproces, houden we rekening met de stijl van je woning en spelen we in op je interieursmaak. Wanneer het ontwerp tot in detail aan je verwachtingen voldoet, ontvang je onze definitieve offerte. Na de aanbetaling worden de materialen besteld en kan het ‘echte werk’ beginnen! 

4.

Productie en montage

In onze werkplaats krijgt jouw interieurdroom vorm. Zodra het product gereed is, plannen we een afspraak met je in voor de plaatsing. Op de afgesproken dag komen we naar je toe en zorgen we ervoor dat jouw nieuwe kast, keuken of meubelstuk tot in het allerkleinste detail perfect is geïntegreerd in je interieur.
En dan? Dan kan voor jou het grote genieten beginnen!

Laat je ook inspireren op Instagram:

@corem_interieurs_meubels