Over ons

Als je ons portfolio bekijkt, snap je waarom zoveel mensen voor een interieur van Corem kiezen. Wij vinden het geweldig om iets te realiseren waar mensen blij van worden. Naast een mooi interieur bieden we je ook graag een leuke ervaring. En die ervaring begint al tijdens de eerste ontmoeting in onze showroom of bij jou thuis.

Alles wat niet standaard te koop is, maken wij;
precies zoals jij het in gedachte hebt en tegen een eerlijke prijs.

We leggen de lat hoog en denken altijd in creatieve oplossingen. Door écht te luisteren, vertalen we je wensen naar een mooi, uniek interieur- of meubelstuk. Om jouw interieurdroom vooraf zo goed mogelijk in beeld te brengen, werken wij samen met een vakkundig interieurontwerper. Benieuwd wat Corem Interieurs voor je kan betekenen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

“Al op jonge leeftijd was duidelijk dat ik het interieurbouwen in de vingers had. Als jongen van 12 liep ik door de werkplaats van mijn vader en ik weet nog dat ik dacht: ‘Wat hij kan, kan ik ook.’ Ik studeerde af als allround interieurbouwer, werkvoorbereider en leidinggevende, werkte bij mooie interieurbouwbedrijven en startte in 2017 Corem Interieurs.”
– Remco Ketelaars, eigenaar

Laat je ook inspireren op Instagram:

@corem_interieurs_meubels